SAMTALEGRUPPE FOR BØRN MED SYGE FORÆLDRE

Hvis din far eller mor er ramt af en livstruende sygdom, er det ikke nemt at være dig. Så kan det være, du tænker en masse grimme tanker, har det skidt, har svært ved at sove og måske også tit føler dig ensom, fordi du ikke kan dele dine tanker og følelser med andre.

Vi har en samtalegruppe for børn, der har det til fælles, at de har en mor eller far med en livstruende sygdom. I samtalegruppen er der plads til ca. 8 børn og to gruppeledere. Vi mødes ca. 10 gange, og vi vil bestræbe os på at finde en eftermiddag, hvor alle kan.

I samtalegruppen vil du møde andre børn, der er i en lignende livssituation som dig. Her kan du fortælle alt det, der fylder i dit hoved og mærkes i din krop – og her vil du møde andre børn, der forstår dig. Når du fortæller noget om dig selv, vil du opleve, at de andre kan genkende det meste. På den måde kan du hjælpe de andre, og de kan hjælpe dig.

Vi vil mødes i et hyggeligt grupperum ved Houlkær Kirke, Odshøjvej 7 B i Viborg. Det er gratis at deltage — og der vil hver gang blive serveret lidt sødt eller sundt.

Tilmelding, aftale om forsamtale og yderligere oplysninger: Steen Andreassen, 6080 4795, stean@km.dk

Børnegruppe