DESIGN DIN EGEN KONFIRMATIONSKJOLE

Hvis du kunne tænke dig at designe og sy din egen konfirmationskjole af genbrugskjoler og materialer, vil vi gerne hjælpe dig. Det foregår på 10 hverdagsaftner i efteråret/vinterhalvåret i Viborg.

Vi begynder forløbet med et symaskinekursus, så du selv bliver i stand til at sy din kjole. Derefter laver vi prøvemodeller af genbrugslagner eller lignende, så du finder ud af, hvilken stil og hvilket design din kjole skal have. Du er nu klar til at tilskære og sy din egen unikke kjole. Vi indsamler brugte konfirmationskjoler og bruger vores egne symaskiner. Derfor koster det dig ikke noget at deltage i forløbet (dog skal du selv betale, hvis du ønsker at bruge nyt stof og tilbehør)

Vi kunne være jeres bedstemødre eller oldemødre og tilhører en generation, hvor vi lærte at designe og sy vores eget tøj. For os behøver en kjole ikke koste en bondegård, og vi synes det er sjovt at  lave sig eget personlige tøj af genbrug.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig, akn du gøre det via din præst eller til Steen Andreassen på tlf. 6080 4795 eller mail stean@km.dk.