Morgenvandring

 

”Tab for alt ikke lysten til at gå: Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til. Og går fra enhver sygdom; Jeg har gået mig mine bedste tanker til. Og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den” – ”Når man således bliver ved med at gå, så går det nok.” (Søren Kierkegaard)

Den erfaring, som Søren Kierkegaard her har gjort sig, er der mange, der kan nikke genkendende til. Det er godt at gå – både for legeme og sjæl. Du indbydes hermed til at være med i en gå-gruppe. Vi vil lægge ud med en række morgenvandringer rundt om Søndre Sø – på fredage kl. 7.45-9.00 i ulige uger. Ruten er på 5,6 km. Vi vil kombinere vandringen og den friske morgenluft med en salme og et par gode ord at gå på.

Undervejs vil der både være mulighed for stilhed og for at tale sammen. Vi mødes på gangstien lige neden for Viborg Kunsthal/Golfhotellet. Vi går uanset vejret. Bliver det styrtregn går vi dog hjem til mig privat og synger morgensangen der! Man kan møde op eller tilmelde sig på mobil 21303840.

Sidste gang i efteråret bliver den 9. november. Vi begynder igen fredag den 18. januar 2019.

 

Vel mødt
Karen Stubkjær